fredag 8 februari 2013

Veckans Nyhet v5

David Beckham går till PSG


Den 37 åriga David Beckham går till Ligue 1 från MLS ligan, han är inte i form ännu och kan kanske börja sin debut om 10 dagar.
Spelaren började spela i Manchester United och sedan så blev han lånad till Preston North End, Beckham började bråka med Sir Alex Fergusson och då blev han såld till Real Madrid.
Men i Real Madrid vann han inte så mycket cuper som han gjorde i Manchester United, efter Real Madrid blev han lånad till Milan.
Till slut så kom han till LA Galaxy och där var han rätt så gammal och kunde inte göra så mycket men nu är han till PSG och alla hans pengar ska gå till välgörenhet.

Egen Åsikt

Jag tycker att David Beckham är en bra spelare men han är 37 år och då kanske han inte är i bra form, men jag hoppas att han gör några mål och har kul med Zlatan Ibrahimovic, men det jag tycker är bra är att hans lön ska till välgörenhet.
Men han är ganska rik eftersom han gör massa reklamer som ni kan se på TV så det var faktiskt bra att hans pengar går till välgörenhet, för då ser man att han spelar fotboll för skojs skull inte för bara pengar.


Fri Bild

1 kommentar: